Tasty Kitchen

Taart en cupcake workshops

Candy dripcake workshop

Heel holland bakt is er niks bij

Een hele leuke nieuwe taart trend! De drip cake! Tijdens deze workshop gaan we een taart vullen met een vanille crème en een lekkere confituur. Daarna leer je hoe je de taart kunt afsmeren met een meringue crème. We leren je hoe je een goeie drip maakt en tot slot gaan we de taart decoreren met veel lekkers in verschillende kleuren! En aan het einde van de workshop ga je met een prachtige taart naar huis. De taart kun je nog 3 dagen in de koelkast bewaren en is eventueel ook in te vriezen. De taart heeft een diameter van 17,5 cm en is goed voor ongeveer 12 tot 14 personen.

PicsArt_10-14-08.10.58
PicsArt_08-24-12.24.42

Prijzen en Extra's

De prijs voor deze dripcake workshop is € 45,00 per persoon.

Deze workshop duurt 3 uur.

Alle workshops zijn geschikt voor iedereen vanaf 15 jaar.

Inclusief koffie, thee en fris.

Voor groepen vanaf 6 personen.

Data in overleg.

20190414_164441

Basis boltaart workshop

Naar huis met een prachtige taart

Een taart van Ø20 cm in de vorm van een halve bol wordt tijdens deze workshop gevuld met vanille creme en een lekkere confituur. Daarna smeren we de taart af met botercreme en wordt de taart bekleed met fondant. De fondant mag je zelf kleuren in een kleur naar wens.

Na het bekleden van de taart krijg je een uitleg over alle verschillede uitstekers, vormen, mallen en andere decoratie materialen en kun je je eigen taart in elk gewenst thema decoreren. Of het nu voor een verjaardag, babsyhower of feestdag is alles is mogelijk. Aan het einde van de workshop krijg je jouw prachtig gedecoreerde taart mee naar huis in een taartdoos. De taart kun je nog 3 dagen in de koelkast bewaren en is eventueel ook in te vriezen. De taart is goed voor ongeveer 12 tot 15 personen.

Voor deze workshop heb je geen ervaring nodig met bakken of het decoreren van taarten. 

 

Prijzen en Extra's

De prijs voor deze boltaart workshop is € 39,50 per persoon.

Deze workshop duurt 3 uur.

Alle workshops zijn geschikt voor iedereen vanaf 15 jaar.

Inclusief koffie, thee en fris.

Voor groepen vanaf 6 personen.

Data in overleg.

Cupcake workshop

Ga helemaal los met jouw creativiteit

Je lekker creatief uitleven tijdens een vrijgezellen feestje, babyshower, vriendinnen uitje of misschien wel als bedrijfsuitje. Tijdens deze workshop gaan we verschillende soorten cupcakes maken. De cupcakes bakken wij van te voren alvast voor je zodat je alle tijd hebt om een mooie creatie te maken.

Je kunt ervoor kiezen om de cupcakes ook nog te vullen met een lekkere confituur of curd. We gaan verschillende variaties maken. Een paar cupcakes maken we met een gekleurde swirl met meerdere kleuren, Maar ook maken we fondant decoraties, chocolade barks, mini chocolade reejes, en andere chocolade malletjes en figuren. Daarnaast is er een scala aan sprinkles en snoepjes. Je hebt voor deze workshop géén ervaring nodig met het bakken of decoreren van cupcakes, dus iedereen kan aanschuiven! Aan het einde van de workshop ga je met 6 prachtig gedecoreerde cupcakes naar huis.

PicsArt_10-26-12.24.36
TheTastyKitchen_Happy-Photographer-69-DSC_8013

Prijzen en Extra's

De prijs voor deze cupcake workshop is € 35,00 per persoon.

Deze workshop duurt 2,5 uur.

Alle workshops zijn geschikt voor iedereen vanaf 15 jaar.

Inclusief koffie, thee en fris.

Voor groepen vanaf 6 personen.

Data in overleg.