Tasty Kitchen

Over ons

Ons verhaal, al 10 jaar lang!

Leuk je te ontmoeten!

Sebastiaan en Kelly

Wij zijn Kelly en Sebastiaan Gouman. 10 jaar geleden hebben wij elkaar leren kennen via internet en kort daarna zijn we gaan samenwonen we wisten het meteen, Dit zit goed!

Het was altijd al een droom van ons om samen te werken. In 2015 is Kelly als zzp'er begonnen met Tasty Kitchen. Nu 5 jaar later is het dan eindelijk zo ver, vanaf 1 januari 2020 gaan we samenwerken in ons eigen bedrijf!

Kelly is een gediplomeerd patissier en heeft meerdere patisserie wedstrijden gewonnen. In 2018 heeft ze meegedaan aan het tv programma 'ja ik wil een taart' op RTL4 en door de jury als beste verkozen.

Sebastiaan is van jongs af aan al in de keuken te vinden en draait zijn hand dan ook niet om voor een catering van 50 personen. Samen vullen wij elkaar aan waar het nodig is, maken we de heerlijkste taarten en catering voor elke gelegenheid.

Geniet van al het lekkers! 

Met smakelijke groet,

Kelly en Sebastiaan

Happy-Photographer-4-DSC_2301
PicsArt_06-13-01.02.26

Leuk je te ontmoeten!

Raphael en Wanda

Wij zijn Wanda en Raphael. 19 jaar geleden ging Wanda voor stage naar Antwerpen, vanuit daar werd ze gevraagd om te komen helpen in een nieuw hotel in Brussel. Raphael was toendertijd sous-chef in dat hotel en een paar maanden later sloeg de vonk over.

Wanda heeft 15 jaar bij Hilton gewerkt en is 2 jaar geleden begonnen met haar eigen Knutselkookclub vestiging waar kookles aan kinderen wordt  gegeven en kinderfeestjes.

Raphael heeft in veel hotels in Belgie gewerkt als chef en al die jaren heen en weer gereisd tussen Nederland en Belgie. 

19 jaar en 4 kinderen verder wordt het tijd om samen ook op werk gebied een team te vormen en een eigen catering bedrijf te runnen.

We houden ervan om mensen blij te maken en in de watten te leggen met heerlijk eten, mooie taarten en prachtige decoratie en aankleding op feesten.

Smakelijke groeten,
Wanda en Raphael