Tasty Kitchen

Indonesisch Workshop

Workshop Indonesisch

Gezellig samen koken

Tijdens deze basiscursus Indonesisch koken laten we je kennismaken met verschillende gerechten en ingrediënten uit de Indonesische keuken. Natuurlijk maken we tijdens deze workshop gebruik van verse producten.

Je gaat samen aan de slag om een heerlijke indonesiche rijsttafel op tafel te toveren. Als basis leer je hoe je Nasi Kuning kan maken (ook wel bekend als gele rijst). Door de kunjit krijgt deze rijst zijn typische gele kleur. Omdat deze kleur een beetje op goud lijkt, staat deze rijst in Indonesië symbool voor geluk en wordt hij vooral geserveerd bij speciale gelegenheden.

Vervolgens gaan we aan de slag om vijf gerechten te bereiden die veel voorkomen op de traditionele rijsttafel:

  • Ajam Boemboe Roedjak – Kipgerecht in pittige saus
  • Sambal Goreng Telor – Gekookte eieren in rode sambalsaus
  • Sambal Goreng Boontjes – Indonesische sperziebonen
  • Rempah – Indonesische gehaktballetjes
  • Daging Ketjap Tjampoer – Rundvlees gerecht met peteh bonen

Aan het einde van de workshop ga je gezellig met z’n allen aan tafel de door jullie gemaakte gerechten eten.

20191011_230356
20190608_183457

Prijzen en Extra's

De prijs voor deze workshop is € 45,00 per persoon.

Alle workshops zijn geschikt voor iedereen vanaf 15 jaar

Inclusief koffie, thee en fris

Voor groepen vanaf 6 personen.

Data in overleg.

Extra optie:

Tijdens een workshop is het natuurlijk ook gezellig om een wijntje of biertje te drinken. Dit kan op nacalculatie. Geef dit aan bij je reservering.

Direct bij binnenkomst al wat lekkers te eten? dan kun je er voor €3,00 per persoon goed gevulde borrelplanken bij bestellen.