Verse Pasta maken

Verse Pasta maken

Workshop verse pasta maken voor beginners.

Tijdens de workshop verse pasta maken voor beginners leer je als eerste hoe je een goed pastadeeg kan maken. Vervolgens ga je met dit deeg aan de slag voor het maken van spaghetti of tagliatelle en ravioli (met carbonara en/of geitenkaasvulling)

Tot slot leren we je hoe je een heerlijke pesto en een goede basis tomatensaus kunt maken. Natuurlijk gaan we aan het einde aan tafel om te genieten van de gerechten die je zelf gemaakt hebt.

Na deze gezellige avond maak je thuis zonder veel moeite indruk op je vrienden en familie met de zelf gemaakte verse pasta!

Algemene informatie over deze basiscursus verse pasta maken:

  • De prijs voor deze workshop is € 39,50 per persoon.
  • Alle workshops zijn geschikt voor iedereen vanaf 15 jaar
  • Non-alcoholische drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.
  • Voor groepen vanaf 6 personen, data in overleg.

Extra optie:

  • Tijdens een workshop is het natuurlijk ook gezellig om een wijntje te drinken in plaats van koffie of thee. Deze wijn wordt geleverd door In Vino Momentum. Voor het wijn arrangement vragen we 10 euro extra.