Verjaardagstaart

Verjaardagstaart

Is er binnenkort iemand jarig en wil je wel eens wat anders dan een slagroomtaart?

Wij kunnen de leukste (en lekkerste) taarten en cupcakes voor je maken. Geef je wensen of een thema door en wij gaan voor je aan de slag. Natuurlijk zorgen we ook voor een heerlijke vulling. Denk hierbij aan chocolade met frambozen of misschien wil je liever vanille met aardbeien?

Speciale gelegenheden

Ben je op zoek naar een taart of cupcakes voor een speciale gelegenheid? Organiseer je bijvoorbeeld een babyshower of vrijgezellenfeest, of wil je juist bekend maken dat je zwanger bent? Is je zoon geslaagd voor zijn rijbewijs of heeft je dochter haar diploma gehaald? Misschien wil je het Suikerfeest vieren met een bijzondere taart?

Wij kunnen de leukste (en lekkerste) taarten en cupcakes voor je maken. Geef je wensen of een thema door en wij gaan voor je aan de slag. Natuurlijk zorgen we ook voor een heerlijke vulling. Denk hierbij aan chocolade met frambozen of misschien wil je liever vanille met aardbeien? We bespreken vooraf de mogelijkheden met je zodat we de taart helemaal naar wens kunnen maken.

Algemene informatie

  • Taarten afgesmeerd met meringue crème zijn te bestellen vanaf €4,95 per persoon en taarten bekleed met fondant zijn te bestellen vanaf €5,50 per persoon.
  • De kleinste taart is voor 15 personen. Stapeltaarten zijn te bestellen vanaf 22 personen (2 lagen).
  • De exacte totaal prijs hangt af van de decoratie, het aantal lagen, de vorm en het aantal personen.
  • De bestelling kan worden opgehaald  in onze studio in Haarlem.
  • Levering kan wanneer onze planning het toelaat op locatie (we berekenen dan reiskosten a 0,40 cent per kilometer, met een basis tarief van €7,50)
  • Voor bezorgen binnen een straal van 15 kilometer hanteren wij een minimum bestel bedrag van 75 euro. Verder dan 15 kilometer hanteren wij een minimum bestel bedrag van 125 euro.
  • Wij raden aan de taart minimaal 2 weken voor de betreffende datum te bestellen zodat wij genoeg tijd hebben om de taart helemaal naar jullie wens te maken.
  • Zodra we de totale betaling binnen hebben gaan we met veel plezier voor jullie aan de slag.
Stuur ons een Whatsapp