Thema taarten

Thema taarten

Ben je op zoek naar een taart voor een speciale gelegenheid? Geef ons je wensen door en wij kunnen je helpen.

Met een van onze thema taarten kan je bijvoorbeeld het geslacht van je toekomstige baby feestelijk onthullen. Wij maken namelijk heerlijke gender reveal taarten. Maar ook voor taarten in andere thema’s draaien wij onze hand niet om. Geef je wensen of een thema door en wij gaan voor je aan de slag. Misschien ben je geslaagd voor je rijbewijs of organiseren jullie een vrijgezellenfeest.  Natuurlijk zorgen we ook voor een heerlijke vulling. Denk hierbij aan chocolade met frambozen of misschien wil je liever vanille met aardbeien? We bespreken vooraf de mogelijkheden met je zodat de taart naar wens gemaakt kan worden.

Algemene informatie

  • Taarten afgesmeerd met crème zijn te bestellen vanaf €4,00 per persoon en taarten bekleed met fondant of marsepein zijn te bestellen vanaf €4,50 per persoon.
  • De exacte totaal prijs hangt af van de decoratie, het aantal lagen, de vorm en het aantal personen.
  • De taarten kunnen worden geleverd op locatie (we berekenen dan reiskosten a 0,25 cent per kilometer) of opgehaald worden in onze winkel in Haarlem.
  • Wij raden aan de taart minimaal 2 weken voor de betreffende datum te bestellen, zodat wij genoeg tijd hebben om de taart helemaal naar jullie wens te maken.
  • Zodra we de totale betaling binnen hebben gaan we met veel plezier voor jullie aan de slag.