Taart decoratie

Taart decoratie

Diverse taartdecoratie workshops

Met een zeer ervaren patissier aan het roer, kan je bij ons terecht voor verschillende workshops die technieken van het taart decoreren leren.

Meer informatie over de workshops is hieronder te vinden

Voor groepen vanaf 6 personen, data in overleg.

 

Unicorn workshop (€ 45 per persoon)

Wat zijn ze leuk deze eenhoorntaarten! Tijdens deze workshop gaan we een echte eenhoorn taart maken. Natuurlijk moet een taart niet alleen mooi maar ook lekker zijn. We beginnen dus met het vullen van een extra hoge 15 cm taart. Daarna gaan we de taart afsmeren met een meringue creme. We maken een gouden hoorn en oren. En natuurlijk maken we de taart af met mooie gekleurde manen. De manen maken we met toefjes gekleurde meringue creme. De kleuren mag je zelf bepalen. Deze workshop duurt 3 uur. De prijs van deze workshop is 45 euro inclusief materialen en wat te drinken.

***

Boltaart Decoreren (€ 40 per persoon)

Bij de workshop Boltaart Decoreren ga je in drie uur tijd een halfronde bol van 20 centimeter doorsnede vullen, bekleden en decoreren. Je gaat de taart doorsnijden en vullen met botercrème en een laag jam. Daarna smeer je de taart af met botercrème en gaan we fondant kleuren. Met deze zelf gekleurde fondant ga je daarna de taart bekleden.
Vervolgens kun je je eigen taart mooi decoreren met verschillende kleuren fondant. Boetserend en met hulp van veel keuze uit onze uitstekers, cutters, plungers en molds maak je de mooiste creaties. Aan het einde van de workshop neem je natuurlijk je eigen taart mee naar huis in een taartdoos.

***

Drip cake workshop (€ 45 per persoon)

Een hele leuke nieuwe taart trend; de drip cake! Tijdens deze workshop gaan we een taart van 17,5 cm (12 personen) eerst vullen met een vanille crème en een lekkere confituur. Daarna gaan we de taart afsmeren met een meringue crème. De kleur hiervan mag je zelf bepalen. We leren je hoe je een goeie drip maakt en tot slot gaan we de taart decoreren met veel lekkers! Deze workshop duurt 3 uur. De prijs van deze workshop is 45 euro inclusief materialen en wat te drinken.

***

Unicorn cupcakes (40 euro per persoon)

Tijdens deze workshop gaan we verschillende soorten eenhoorn cupcakes maken. De cupcakes bakken we van te voren alvast voor je zodat je alle tijd hebt om een mooie creatie te maken.

Je kunt ervoor kiezen om de cupcakes ook nog te vullen met een lekkere confituur. We gaan verschillende eenhoorn variaties maken. Een paar cupcakes maken we met een gekleurde swirl met meerdere kleuren, een fondant eenhoorn schildje en cupcakes met een toef en sprinkles.

Deze workshop duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.

***

Sint snoeptaart (45 euro per persoon)

De leuke driptaart in combinatie met het gezellige sint feest. Tijdens deze workshop ga je je eigen sinterklaas taart maken. We gaan een 15 cm taart vullen met een heerlijke speculaas creme. Eventueel met stukjes pepernoot erdoor. Wil je liever iets frissers dan kan dat natuurlijk ook. Daarna gaan we de taart afsmeren in een kleur naar keuze. Bovenop de taart komt een chocolade drip. En natuurlijk gaan we de taart decoreren met heel veel verschillende soorten sint snoep zoals pepernoten, chocolade, schuimpjes, munten etc. De taart is 5 dagen houdbaar in de koelkast maar je kunt hem ook invriezen voor als je pakjes avond op een latere datum viert.

***

Rudolf taart (ook als ouder kind workshop) (45 euro per duo)

Samen aan de slag om deze leuke taart te maken. Kinderen maken een eigen kleinere versie. Jullie leren de taart vullen, afsmeren en decoreren als deze leuke Rudolf. Aan het einde gaan beide taarten mee naar huis! Wil je met twee kinderen komen? Gezellig! we vragen dan wel 5 euro per extra kind meer. Deze workshop is ook als gewone volwassen workshop te boeken.

 

Kerst snoeptaart (45 euro per persoon)

De leuke driptaart in combinatie met het gezellige kerstfeest. Tijdens deze workshop ga je je eigen sinterklaas taart maken. We gaan een 15 cm taart vullen met een heerlijke crème. Daarna gaan we de taart afsmeren in een kleur naar keuze. Bovenop de taart komt een chocolade drip. En natuurlijk gaan we de taart decoreren met heel veel verschillende soorten kerst snoep en decoratie. De taart is 5 dagen houdbaar in de koelkast.

Aanmelden voor onze workshops via info@thetastykitchen.nl

Stuur ons een Whatsapp