Sweet tables

Sweet tables

Wij maken heerlijke sweet tables in ieder gekozen thema

Mooi gedecoreerde tafels vol met lekkers! Sweet tables zijn tegenwoordig helemaal in en een echte blikvanger op je feest.

Een sweet table is een tafel met allemaal  verschillende zoete hapjes. Deze hapjes variëren van taart, cupcakes, cakepops, meringues, donuts, koekjes tot schepsnoep. We maken al deze heerlijkheden in hetzelfde thema of een kleur naar keuze.

Leuk voor bruiloften, babyshowers of verjaardagen.

Wij kunnen alleen de hapjes maken zodat je deze zelf kan serveren. Natuurlijk kunnen we ook de hele tafel bij jullie op de locatie komen opmaken in het gekozen thema.

Wij hanteren geen pakket prijzen zodat je zelf lekker kunt mixen en matchen en je eigen tafel met verschillende sweets kunt samenstellen.

  • De exacte totaal prijs hangt af van de decoratie, het aantal lagen, de vorm en het aantal personen.
  • De bestelling kan worden opgehaald  in onze studio in Haarlem.
  • Levering kan wanneer onze planning het toelaat op locatie (we berekenen dan reiskosten a 0,40 cent per kilometer, met een basis tarief van €7,50)
  • Voor bezorgen binnen een straal van 15 kilometer hanteren wij een minimum bestel bedrag van 75 euro. Verder dan 15 kilometer hanteren wij een minimum bestel bedrag van 125 euro.
  • Wij raden aan de bestelling minimaal 2 weken voor de betreffende datum te bestellen zodat wij genoeg tijd hebben om alles helemaal naar jullie wens te maken
  • Zodra we de totale betaling binnen hebben gaan we met veel plezier voor jullie aan de slag.

 

 

Stuur ons een Whatsapp