Bruidstaarten

Bruidstaarten

Gaan jullie trouwen en ben je op zoek naar een bruidstaart of bruidscupcakes die aan jullie wensen voldoen? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van de mooiste en lekkerste bruidstaarten en cupcakes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een traditionele stapeltaart of misschien wil je liever cupcakes met jullie foto erop?

We zorgen ervoor dat de taart of cupcakes helemaal aan jullie wensen voldoen en natuurlijk zorgen we ook dat de taart lekker is! Voor de vulling hebben we verschillende opties; denk hierbij aan chocolade, frambozen of misschien heb je liever champagnesmaak? We nemen contact met je op om je wensen te bespreken en kunnen dan een proefsessie plannen.

Omdat wij van elke taart iets unieks willen maken en alles handwerk is, hanteren wij geen vaste prijzen. De prijzen op deze pagina zijn vanaf prijzen. De uiteindelijke prijs kunnen wij pas bepalen nadat wij al jullie wensen weten.

 

Algemene informatie

  • Bruidstaarten afgesmeerd met crème zijn te bestellen vanaf €6,50 per persoon. Bruidstaarten bekleed met fondant zijn te bestelen vanaf €7,50 per persoon.
  • De taarten worden geleverd op locatie en indien nodig ook opgebouwd.
  • De exacte prijs hangt af van de decoratie, het aantal lagen, de vorm en het aantal personen.
  • Eerst wat komen proeven? Dat kan natuurlijk ook! Je kan bij ons een afspraak maken voor een proefsessie. Bestel je daarna de bruidstaart bij ons? Dan is de proefsessie gratis. Bestel je de taart liever ergens anders? geen probleem, we berekenen dan alleen wel wat kosten voor de proefsessie. Er kan gekozen worden uit een afhaal proefsessie om alles thuis te proeven. Hiervoor vragen we 15 euro. Of je kunt de proefsessie bij ons inplannen, hiervoor vragen we 12,50 euro per persoon.
  • Bruidscupcakes zijn te bestellen vanaf €3,75 per stuk.
  • Wij raden aan de bruidstaart minimaal 4 weken voor deze bijzondere dag te bestellen zodat wij genoeg tijd hebben om de taart helemaal naar jullie wens te maken. Maar hoe eerder hoe beter.
  • Zodra we de totale betaling binnen hebben gaan we met veel plezier voor jullie aan de slag.

Stuur ons een Whatsapp