Afhaalmaaltijden

Afhaalmaaltijden

Afhaalmaaltijden bij The Tasty Kitchen

Iedere doordeweekse dag kun je bij ons een verse maaltijd afhalen. Vrijdag geven we via de nieuwsbrief, website, posters op het raam en de appgroep door wat er voor de komende week op het menu staat. Deze maaltijd kan besteld worden door een email, whatsapp of sms te sturen of natuurlijk door te bellen of langskomen. Geef het aantal personen door en voor welke dag je de maaltijd(en) wil komen ophalen. Afhalen kan alleen op doordeweekse dagen tussen 17:00 en 19:00 uur. het is handig als je ongeveer aangeeft hoe laat je komt. Een maaltijd bestellen kan tot 12:00 op de dag waarop je komt afhalen.

De maaltijden kosten 5,50 euro per persoon voor een normale portie en 8 euro voor een XL portie. De maaltijden worden meegegeven in plastic wegwerp bakjes. Als je zelf een bakje of pannetje meeneemt krijg je van ons 50 cent korting. Zo denken we met zijn alleen een beetje aan het milieu.

Ben je vergeten een maaltijd te bestellen en wil je lastminute toch nog wat afhalen? Dat kan ook we hebben altijd nog maaltijden in de vriezer. Even opwarmen en smakelijk eten! Loop even binnen om te vragen wat we hebben.

  • Op dit moment in de vriezer: zuurkool met bokworst en pasta bolognese

De maaltijd van 25 maart tot 31 maart is:

Couscous met gegrilde groenten.

 

 

Bestellen:

  • 06-36104030 (Kelly Gouman-Andringa)
  • 06-17449478 (Emily van Rijn)
  • info@thetastykitchen.nl